SUPRAFETE

Diversey

Degragerm QS 2x2.5L

Descriere:Detergent foarte concentrat pentru uz zilnic pe toate tipurile de suprafețe dure și pardoseli rezistente la apă, inclusiv pardoseli tratate...

35 text_instock

KLINTENSIV RTU

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE este o solutie fara alcool, gata de utilizare, recomandata pentru dezinfectia suprafetelor delicate si opacizat..

91 text_instock

Diversey

Oxivir Plus 2x5L

Oxivir Plus este un detergent și dezinfectant lichid concentrat pentru dezinfecția suprafețelor lavabile non-poroase și a dispozitivelor medicale non-..

464 text_instock

Diversey

Oxivir Plus Spray 6x0.75L

Oxivir Plus Spray de la Diversey este un agent de curăţare şi dezinfectant lichid cu spectru larg, gata de utilizare, prevăzut cu pulverizator, pentru..

1226 text_instock

STERISOL 1L

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE este o solutie fara alcool, gata de utilizare, recomandata pentru dezinfectia suprafetelor delicate si opacizate, se..

200 text_instock

STERISOL 5L

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE este o solutie fara alcool, gata de utilizare, recomandata pentru dezinfectia suprafetelor delicate si opacizat..

53 text_instock

Diversey

SUMA Alcohol Spray D4.12 6X0.75L

Descriere:Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray lichid pe bază de alcool, gata de utilizare, pentru suprafețele din bucătării și zone de..

480 text_instock

Diversey

Suma Tab D4 Tab 4x300pc - Tablete dezinfectante pe baza de clor

Descriere:Suma Tab D4 tab este un produs sub formă de tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafeţelor, inclusiv suprafeţele cu..

5022 text_instock

ANIOS

SURFANIOS Premium 1L - Dezinfectant detergent pentru pavimente, suprafete, suprafete in bloc alimentar

Surfanios Premium  nu contine aldehida, intrunind o actiune dezinfecntanta puternica si proprietati reale de detergent (putere de inmuiere, ..

162 text_instock

Afişare 1 - 9 din 14 (2 pagini)